Време да помислите

Формуляр за връщане

Искате да върнете Вашата поръчка? Попълнете формуляра по-долу за бърз отговор от нашия екип за обслужване на клиенти. Формулярът ни предоставя цялата необходима информация, от която се нуждаем, за да започнем обработката на връщането ви възможно най-бързо.

Дефектни или повредени елементи

Понякога, но много рядко, е възможно да получите повреден или дефектен продукт, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа, за да го заменим с друг такъв. Ако мислите, че продуктът е повреден поради лоша опаковка, моля, уведомете ни, като изпратите снимки на опаковката в състоянието, в което е пристигнала.

Ако връщате пратка поради грешка от наша страна или защото е повредена или дефектна, ще възстановим разходите за доставка, направени при изпращане на пратката от вас.

Проверяваме всички елементи, върнати като повредени или дефектни. В случай, че не открием наша вина, си запазваме правото да ви таксуваме повторно за артикулите и да си възстановим таксите и разноските.

30-дневен период за връщане на поръчка

Ако решите, че вече не искате Вашата поръчка рамките на 30 дена след направата на поръчката, можете да върнете продуктите си, като ние ще възстановим цялата стойност на Вашата поръчка – няма лъжа, няма измама.

Имайте предвид, че поръчаните отоплителни тела не трябва да са били инсталирани, монтирани или използвани по никакъв начин и трябва да бъдат върнати с цялата оригинална опаковка.

Моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, за да уредите връщането и възстановяването на Вашите средства.

Ако връщате продукт, който не е повреден и не е имало грешка при доставка от наша страна, разходите по доставката са за Ваша сметка.

Възстановяване на Вашите средства

Възстановяването на плащанията, извършени от кредитна карта, Epay или PayPal, ще бъде получено съгласно условията на банковата институция, Epay или PayPal приблизително 20 работни дни след като продуктите са получени в нашия склад.

На датата на завършване на възстановяването ще ви изпратим имейл съобщение, потвърждаващо данните, сумата и подробностите за плащане.

Ако поръчката е била направена с наложен платеж, сумата по нея се възстановява по същият начин, т.е. изпращате обратно поръчката с наложен платеж на същата стойност, като предварително пускате формуляр за връщане до нас.

Като потребител направил поръчка на територията на България, Вие имате право на 14-дневен период да откажете Вашата поръчка. За повече информация Ви молим да прочетет нашите общи условия.