Инфрачервени нагреватели

-Ефективност 90%

-Спестяване на енергия за отопление от 30% до 70%

-Не намалява съдържанието на кислород

-Не се отделят миризми, работят тихо

-Абсолютно огнеупорни

-Мобилен (може да се инсталира и демонтирани лесно)

-Може да се използва като основен или допълнителен отопление

-В експлоатация от 30 години!

-5 години гаранция!

-Ние имаме всички необходими сертификати

-Идеален за отопление на домовете, вили, апартаменти и други   помещения

Инфрачервени нагреватели 1

Дизайнът на инфрачервен нагревател:

Инфрачервен нагревател се състои от правоъгълен алуминиев корпус (1)

Kрепежни елементи, позволяващи монтаж на стена или таван (2)

Нагревателен елемент (3)

Анодизиран алуминий (4)

Високо термичен изолатор (5)

Физика на инфрачервени нагреватели:

Температурата на повърхността на нагревателния елемент достига стойности от 220 ° до 260 °. Благодарение на това 90% от отдадената топлина се превръща в поток от топлинни лъчи, а едва 10% от нея остават по повърхността на инфрачервеното тяло.Отдадената от инфрачервения нагревател топлина се усвоява от пода и предмети, които на свой ред затоплят въздуха.

Пример:

Ако е необходимо да се поддържа 21 ° C в стаята, инфрачервеният нагревател бързо ще загрее подовата повърхност до тази температура и човек ще се чувства комфортно. Стандартният нагревател ще поддържа зададената температура в областта на човешката глава , докато в областта на краката температурата ще бъде около 15 ° С. Съответно, човекът ще продължи да повишава температурата, докато краката не се затоплят и не се почувства комфортно. Поради това инфрачервеният нагревател ви позволява да поддържате стайната температура с 3-4 ° C по-ниска от конвенционалния източник на отопление, което води до значителни икономии на енергия.

Инфрачервени нагреватели 2

Предимства на Инфрачервени нагреватели ILMIT:

Инфрачервените нагреватели ILMIT използват най-съвременна технология, за да гарантират, че уредите остават ефективни и поддържат постоянен външен вид през целия си експлоатационен период.

Широката гама от продукти предоставя възможност за решаване и на най – сложните задачи, свързани с намиране на ефективно решение за отопление на всяко помещение. Иновативният дизайн на нагревателите и използваната патентована технология, гарантират вписването им в съвременният стил на всяко помещение и неговото енергийно ефективно отопление.

Инфрачервените нагреватели ILMIT са ефективни и икономични най – вече при отопление на закрити и добре изолирани помещения. Сертификатите за съответствие, включително международните стандарти, потвърждават безопасността на нагревателите.